Thursday, September 27, 2018

Jag var med i Människor och tro på P1 radio

Nu i maj så var jag med i Människor och tro på P1 och pratade om att hitta en religion som vuxen.

När jag bodde i London så gick en kompis med i en ateistisk rörelse som typ kallades Religion for atheists. Jag var också intresserad av att hitta någonstans där jag bara kunde vara och känna in livet utan att någon försöker sälja något till mig. Var jag än befann mig i London så handlade det om att någon skulle övertyga mig om att deras sätt att vara, leva och se på livet var rätt för alla. I längden var detta ganska jobbigt.

I mitt sökande så hittade jag en Unitarian church i Notting hill, Kensington Unitarian. Jag gillade vad jag hörde när jag lyssnade på deras podcast och sen blev jag medlem där.

Lyssna gärna på programmet här:

sverigesradio.se/sida/avsnitt/1078138?programid=416

No comments:

Post a Comment