Tuesday, September 27, 2016

Min första svenska hemsida

Woops! Jag har skaffat mig en svensk hemsida. Äntligen.

Iden om en svensk hemsida har hoppat runt inne i mitt huvud i flera månader. Det står väldigt lite om mig och vad jag gör på svenska, och utan någon svensk web närvaro så sitter man i skuggan av allt i Sverige.

Nu finns jag iallafall här. Jag hade tur att domänen www.sofiesandell.se fortfarande var ledig. Jag har ägt den tidigare för några år sen, men när jag bara koncentrerade mig på www.sofiesandell.com så förnyade jag den inte.

Får se var jag ska göra med denna bloggen, för tillfället ligger den på Blogger portalen som ägs av Google. Om jag vill ha mer kontroll över design och layout så kanske jag sätter upp en ny site och exporterar all text.

Ha en go dag allihopa.

Kram Sofie

No comments:

Post a Comment